Tobades Tarragona i Tortosa - 2 de Febrer

02/02/2013

El dia 2 de Febrer de 2013, organitzarem dues trobades, una a Tarragona pel mati, i una a Tortosa per la tarde. Tambe farem un dinar a Tarragona per tothom qui vulgui venir. Us deixem una mica d'informació de cada cosa

El dia 2 de Febrer de 2013, organitzarem dues trobades, una a Tarragona pel mati, i una a Tortosa per la tarde. Tambe farem un dinar a Tarragona per tothom qui vulgui venir. Us deixem una mica d'informació de cada cosa:

Trobada Tarragona

La Trobada de Tarragona sera el dia 2 de Febrer de 2013, i ens trobarem a les 11 hores a la Plaça de la Font, davant la porta de l'Ajuntament de Tarragona. Alli escollirem un bar, en funcio de la gent que siguem. Si arribeu tard i no trobeu ningu a l'Ajuntament, truqueu al 696024529 (Xavier) per saber on estarem.

Link de l'event a Facebook

Dinar Tarragona

Despres de la trobada de Tarragona anirem a dinar. Pot venir tothom qui vulgui. Hem escollit un restaurant que costara 12 euros. En cas de que haguem d'escollir un altre restaurant, mirariem de no superar els 20 euros. Si voleu venir al dinar, heu deservar plaça, abans del dia 28 de Gener a traves del correu tarragona@accucatalunya.es. Si necessiteu un menu especial ens ho feu saber al fer la reserva.

Trobada Tortosa

La trobada de Tortosa sera el dia 2 de Febrer de 2013, i ens trobarem a les 18 hores a la Tasca Pintxoak del barri de Ferreries de Tortosa, a l'Avinguda Catalunya, 13.

Link de l'event a Facebook

Us deixem unes imatges i uns documents preparats per imprimir, per si voleu difondre les trobades.

Esperem que us animeu a assistir-hi!

Salutacions