I Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya

30/09/2013

El dia 27 de setembre, es va celebrar a Barcelona la “I Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya”, amb el lema: “Compartir per avancar”

Sabeu què és el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya?

El Consell Consultiu de Pacients de Catalunya és l’òrgan assessor representatiu de les associacions de pacients davant l’Administració catalana, que permet donar veu directa als pacients mitjançant la proposta dels assumptes que considerin oportuns, i possibilita la participació en el procés d’elaboració de les polítiques d’atenció sanitària del Departament de Salut i garanteix una informació fiable, concreta i transparent directa entre l’Administració i els ciutadans amb funcions d’informació, assessorament i participació.

El dia 27 de setembre, es va celebrar a Barcelona la “I Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya”, amb el lema:  “Compartir per avancar”.

ACCU Catalunya (representada pel president i els membres de la Junta: en Manel Rivero, la Lourdes Díez i la Elena Kateb) hi va asistir.

Compartim, amb vosaltres, alguns tuits del seguiment a temps real de la “I Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya”, que podeu recuperar a Twitter amb el “hastag” #Jornadapacients:

- “@uchcat: Avui se celebra la 1ª Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunyahttp://bit.ly/18ueA5B #jornadapacients @salutcat”

 - “ ‏@JNyach: #jornadapacients el Conseller diu: Cap malalt sense medicació hospitalaria #ticsalut

-  “‏@nenei_barni: #jornadapacients "el pacient ha de tenir responsabilitat de la seva malaltia; i aixo implica q els profesdionals han d tenir-lo en compte"

- “@yrueda: Parlem del paper d les associacions d pacients a la societat #jornadapacientspic.twitter.com/lZGxxZlTLW

 - ‏”@LurdesAlonso: 1 #jornadapacients#BoiRuiz ha insistit q no aplicaran el copagament de medicaments hospitalaris.”

 - ‏”@ACCUCatalunya: @manelrivero@lourdesberezi Elena Kateb d @ACCUCatalunya a #jornadapacients que té com a lema "Compartir per avançar" pic.twitter.com/Uiph9orS5i

- “‏@rvalls: #jornadapacients en una hora presentació de com visibilitat i captar fons les entitats de pacients, @yrueda

-  “@salutcat: Albert Espinosa a #jornadapacients: "el que no em falta és el que em fa especial"

- “@yrueda: Parlem d visualitzacio d'entitats i fundraising amb @rvalls a la #jornadapacients

- “@salutcat: @rvalls#jornadapacients ls associacions han d'explicar històries personals perq la societat entengui que passa ab la malaltia"”

-  ‏”@mluisaruiz65: 1a.Jornada del Consell consultiu de pacients. Gran jornada, grandes ponentes. #jornadapacients@gencat

- “@yrueda: Sempre hi haurà algú http://www.youtube.com/watch?v=I1luY9cuGQw&sns=tw … via @youtube himne de la #jornadapacients ! Tot un exit! Gràcies @ristomejide

- “@titonlailla: Sempre hi haurà algú http://www.youtube.com/watch?v=I1luY9cuGQw&sns=tw … via @youtube amb aquest himne hem acabat la #jornadapacients Gràcies Jordi LP i @pepsala”

Aquest és l'himne de la “I Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya”

Información adicional