ACCU Catalunya en el Congrès de la Societat Catalana de Digestologia

01/02/2014

Els dies 30, 31 de gener i 1 de febrer es va celebrar el XXIII Congrés de la Societat Catalana de Digestologia, i ACCU Catalunya va estar present per a informar del projecte "No puc esperar!"

Els dies 30, 31 de gener i 1 de febrer  es va celebrar el XXIII Congrés de la Societat Catalana de Digestologia, al Palau de Congressos de Lleida - La Llotja.
 
ACCU Catalunya va assistir per presentar el projecte "No puc esperar!". Ens van cedir un estand per informar i lliurar documentació als metges assistents. Hem tornat molt contents amb l'acolliment rebut.
 
En nom de tots els pacients, ACCU Catalunya vol agrair al Dr. Rafael Campo (President de la Societat Catalana de Digestologia), Dr. Jordi Guardiola (Vicepresident de la Societat Catalana de Digestologia) y al Dr. Xavier Aldeguer (Unitat MII de l’Hospital Trueta de Girona) per haver-ho fet possible.
 
També volem agrair la visita i l'interès mostrat del Dr. Àlvar Net (President de l'Academia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears)i del Dr. Eugeni Domènech (President de GETECCU - GETECCU - Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Croh y Colitis Ulcerosa) i de tots els metges que donen suport al projecte. Moltes gràcies a tots!.

ACCU Cataluña ha estado presente en el Congrès de la Societat Catalana de Digestologia

Los días 30, 31 de enero y 1 de febrero se celebró el XXIII Congreso de la  Societat Catalana de Digestologia en el Palau de Congressos de Lleida – La Llotja.

ACCU Cataluña asistió para presentar el proyecto "No puedo esperar". Nos cedieron un stand para informar y entregar documentación a los médicos asistentes. Volvimos muy contentos con la acogida recibida.

En nombre de todos los pacientes, ACCU Catalunya quiere agradecer al Dr. Rafael Campo (President de la Societat Catalana de Digestologia), Dr. Jordi Guardiola (Vicepresident de la Societat Catalana de Digestologia) y al Dr. Xavier Aldeguer (Unitat  MII del Hospital Trueta de Girona) por haberlo hecho posible.

También queremos agradecer la visita y el interés mostrado del Dr. Àlvar Net (President de la Academia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears) y del Dr. Eugeni Domènech  (Presidente de GETECCU - Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa) y de todos los médicos que apoyan el proyecto. ¡Muchas gracias a todos!.

 
El projecte "NO PUC ESPERAR!"
 
“No puc esperar!” és un projecte d’ACCU Catalunya i de la Unitat de MII de l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona, que està pensat per a totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo. Es un projecte a implementar arreu de Catalunya,  que ha començat a la ciutat de Girona, i que continuarà expandint-se a la resta de ciutats catalanes.