Presentaciones de ponencias

Compartimos en este espacio algunas presentaciones de ponencias hechas en los eventos organizados por ACCU Catalunya.

Mens sana a la MII - Anna Rodríguez, psicooncòloga de l’Institut Català d’Oncologia a Girona - Jornades MII de Girona, 2019.

Corpore sano a la MII - Oriol Miquel, adjunt del servei de Digestologia de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta. Membre de l’equip de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal IAS- ICS - Jornades MII de Girona, 2019.

...i la microbiota? - Jesús García-Gil, catedràtic de Microbiologia de la Universitat de Girona - Jornades MII de Girona, 2019.

Conseqüències no desitjades de les estratègies d’abordatge actual - Mireia Vila, adjunta del Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta - Jornades MII de Girona, 2019.

Som el que mengem a la MII? - Sara Odúber, farmacèutica i Nutricionista. Responsable del Servei de Nutrició Clínica i Oncològica de la Clínica Diagonal i Unitat Còlon Irritable de la Clínica Bofill - Jornades MII de Girona, 2019.

MII pediàtrica - Òscar Segarra i Montserrat Montraveta - Sessió de formació a monitors del Projecte Colònies per a pre i adolescents amb MII. 2019