Prestació servei de Psicòloga

ACCU Catalunya ha arribat a un acord per un any, amb la Psicòloga Núria Gracia Gall, per realitzar un servei individualitzat.

Les sessions es faran al domicili professional de la Dorctora Núria a Barcelona.

Les sessiones tenen una durada d'una hora i el preu és de 50€ per sessió.

 

Els interesats en aquest servei, podran demanar hora, enviant un e-mail a accucat@gmail.com  o bé trucant al telèfon 93 314 20 62 dilluns a dijous de 9h a 14h i divendres de 9h a 13h, nosaltres tramitarem la seva socil.licitud.

 

A continuació us informem de l'historial professional de la Nuria Gracia Gall:

Pisòloga, Llicenciada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Núm Col.legiat 20.475. Especialitat en psicoanàlisis infantil i juvenil per la Universitat de Barcelona. Ha treballat a la Xarxa Pública de Salut Mental atenent a infants i joves per a la Funcació Eulàlia Torres de Beà. Especialitat en psicoanàlisis d'adults per IPSI, Centre per l'Atenció Docència i Investigació de Salut Mental. Actualment també col.labora amb IPSI en l'atenció piscològica al Servei d'Atenció Subvencionada. Membre de Psicòlegs Sense Fronteres. Consulta de psicología clínica a Barcelona, centre sanitari autoritzat per la Generalitat de Catalunya, codi E08573266. Atenció a pacients i familiars de malaltía de Crohn i colitis ulcerosa des de 2013.