Prestació servei d'Acupuntura

ACCU Catalunya ha arribat a un acord per un any, amb Clíniques Energimed d'Acupuntura i Medicina Natural per realitzar un servei individualitzat.

 

L'acupuntura ha demostrat la seva acció en els problemes funcionals del colon, no només perquè té impacte en el sistema autoinmune, regulador dels òrgans interns i un efecte antiinflamatori, sinó també pel seu efecte relaxant i calmant del sistema nerviós central. A l'actuar en aquests nivells l'acupuntura és d'una gran ajuda en processos digestius que cursen amb inflamació i que són causats o es veuen influenciats de forma negativa per l'estrès i l'angoixa.

 

Les clíniques són Energimed Sant Adrià de Bessòs (carrer Velàzquez 3) i Energimed Barcelona (Gran Vía de les Corts Catalanes 620).

El preu de la primera sessió és de 60€, 40€ que els pagarà el soci en acabar la visita, dels 20€ restants se'n farà càrrec l'associació. 

Els interesats en aquest servei, podran sol.licitar hora, al correu accucat@gmail.com o bé trucant al telèfon 93 314 20 62 dilluns a dijous de 9h a 14h i divendres de 9h a 13h, nosaltres tramitarem la seva sol.licitud.