Benvinguda del President

Sóc l’Enric Bosch Gimeno, elegit com a nou president d’ ACCU Catalunya en lAssemblea General Extraordinària el passat dia 17 d’abril de 2015.

Pels qui no em coneixeu, he de dir-vos que ja fa temps que sóc soci d’ACCU Catalunya i familiar de malalt. Col·laboro en els projectes de l’Associació formant part de la Comissió del projecte “No puc Esperar” i com a Coordinador del grup “Deportistas EII de ACCU Catalunya”.

Espero que amb el suport del meu equip de Junta i dels col·laboradors que formen part de les comissions de treball, unes ja en marxa i altres que s’aniran formant, podrem continuar la tasca que des de 1992 ha fet créixer ACCU Catalunya fins a dia d’avui.

La idea és tenir una Junta reduïda, per facilitar la comunicació i la presa de decisions del dia a dia, i una xarxa de comissions que es coordinin amb la Junta i que s’encarregaran de desenvolupar els projectes presents i futurs, que sorgiran de les necessitats dels associats.

L’objectiu principal de l’Associació és millorar la qualitat de vida dels pacients, fent difusió del què són les malalties inflamatòries intestinals, del què representa conviure amb elles i col·laborar en la investigació per tal de trobar una cura definitiva.

Per aconseguir aquests objectius necessitem promoure la participació de tots els socis i augmentar-ne el seu nombre. D’aquesta manera podrem tenir més força davant les institucions i també obtenir més recursos.

Hem de millorar la comunicació i l’apropament amb els socis buscant noves iniciatives i aprofitar  els beneficis que aporta la utilització de les noves tecnologies.

Espero la col·laboració de tots vosaltres.

Una abraçada.

 

Enric Bosch

President d’ ACCU Catalunya.