Competicions

 

Cada cap de setmana tots els membres del grup participen en diverses proves esportives donant visibilitat amb la nostra equipació de DeportistasEII®.

El calendari es presenta anualment a la Junta i a l'assemblea de socis. A cada prova s'assigna un voluntari o voluntària responsable organitzador. El calendari es publica a les xarxes socials  perquè tothom tingui accés.

La participació en proves és totalment voluntària i poden participar tan malalts com malaltes com els seus familiars i amics. Tanmateix animem a qui no competeix a participar de la festa de l'esport animant i acompanyant als nostres esportistes.

Com a equip en el decurs d'aquests anys hem realitzat diverses proves esportives i solidàries com Magic Line, dues Trailwalkers amb tots els equips com a finishers, etc. Enguany mantenim proves emblemàtiques i com a novetat apostem per aquelles proves on els nens i les famílies són els protagonistes. Volem que l'esport sigui una eina d'educació en valors pels nens i nenes i que ajudi a desenvolupar-se com adults preparats per assolir els reptes que aquesta malaltia crònica els pot suposar durant tots els anys que els queda per viure.

La comissió dissenya anualment un calendari tenint en compte el nombre de persones que han participat en edicions anteriors, les persones interessades a formar part i els recursos que disposem. El voluntari/a  és responsable de la gestió i execució de la prova seguint el protocol d'inscripció existent.

Enguany tenim el següent calendari de proves subvencionables:

 

Aquest mateix grup a més a més de participar en proves esportives organitza algunes activitats socials. L’objectiu és millorar el coneixement entre els membres del grup i posar en marxa noves iniciatives que puguin beneficiar a tot el col·lectiu de pacients de MII.

Enguany s’ha planificat esdeveniments on la família és la protagonista i on gaudir de l’exercici entre amics. Aquestes activitats són 100% finançades. Volem compartir l’esperit de superació dels esportistes amb els nens i nenes de la nostra comunitat, ensenyant-los a relacionar-se en normalitat mentre se senten recolzats per la família i envoltats d’amics.