Deixa’m aprendre - Materials

APARTAT EN CONSTRUCCIÓ, ESTEM TREBALLANT

 

El 2012 ACCU Catalunya i la Unitat per a la Cura Integral de la MII Pediàtrica (UCIEII) de l'Hospital Sant Joan de Déu vàrem elaborar uns materials per a les escoles explicant les MII i les necessitats dels alumnes amb MII.

Aquests materials els pots consultar aquí i estan aprovats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i per l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya.

Els mestres poden trobar-los a banda de al nostre web també a la xarxa xtec de recursos per a docents de la Generalitat en aquest Link:

http://xtec.gencat.cat/ca/comunitat/salutescola/orientacions

Des de fa un any, ACCU Catalunya hem fet un treball d’ampliació i extensió del document que actualment està en fase d’aprovació però que podem fer-te arribar, doncs millora el document inicial estenent les explicacions.

A més hem ampliat els recursos elaborant una sèrie de documents complementaris que us poden servir d’ajut. Per a baixar-vos-els us demanem que ens doneu un correu electrònic al què enviar-vos-els.

Si no voleu identificar-vos més enllà del correu no passa res, però a nosaltres ens interessa molt conèixer què està passant a quines escoles, instituts i universitats per a poder generar estratègies de millora per a totes les persones afectades.

 

Suport educatiu per a infants i adolescents amb MII Materials aprovats el 2012
Proposta de mesures al Sistema Educatiu. Educació Primària i MII.
Proposta de mesures al Sistema Educatiu. Educació Secundària i MII.
Proposta de mesures al Sistema Educatiu. Educació Universitària i MII.
Guia de Recursos per la garantia del Dret a l’Educació. Primària i Secundària i MII.
Guia de recomanacions per a estudiants davant les Proves d’Accés a la Universitat (PAU - Selectivitat)

Amb el patrocini de