XXIV Congrés de la Societat Catalana de Digestologia - ACCU Catalunya.

26/01/2015

Els dies 29, 30 i 31 de gener de 2015, al Palau de Congressos de Girona, es va celebrar el XXIV Congrés de la Societat Catalana de Digestologia. Com l'any passat , ACCU Catalunya va ser present per a informar del projecte "No puc esperar!".

Els dies 29, 30 i 31 de gener de 2015, al Palau de Congressos de Girona, es va celebrar el  XXIV Congrés de la Societat Catalana de Digestologia.

La Societat Catalana de Digestologia és una entitat sense ànim de lucre, lligada a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears,  fundada a Barcelona l'any 1.958. Inicialment s’anomenà "Associació de Gastroenterologia".

Aquest Congrès des de sempre ha tingut un elevat nivell científic, i enguany ha comptat amb l’assistència de  300 gastroenteròlegs.

ACCU Catalunya ha estat convidada, com l'any passat, a tenir un estand per presentar, informar i lliurar documentació del projecte als metges assistents.

Divendres, a la Sala Cambra, el Dr. Jordi Guardiola (President de la Societat Catalana de Digestologia) i la Comissió del projecte "No puc esperar!" d' ACCU Catalunya (Lourdes Díez, Ángeles Roca i Enric Bosch) van presentar el nou vídeo descriptiu del projecte. Aviat es posarà en marxa la web i l'APP de "No puc esperar!" amb geolocalització dels lavabos adherits i tota la informació del projecte. Aquest vídeo formarà part d'aquesta web.

Lourdes Díez (Secretària de la junta d'ACCU Catalunya) va agrair al Dr. Jordi Guardiola (President de la Societat Catalana de Digestologia) i a la Societat Catalana de Digestologia, la seva invitació i el seu gran suport a l'associació i al nostre projecte "No puc esperar!". També va agrair, en nom de tots els pacients de MII, la gran col·laboració i suport dels metges especialistes i infermeria en el projecte "No puc esperar!", i l'ajuda del nostre patrocinador AbbVie.

"No puc esperar!" és un projecte de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) i la Unitat de MII de l'Hospital Universitari Doctor josep Trueta de Girona; amb el suport del Consell Consultiu de Pacients (Departament de Salut) de la Generalitat de Catalunya i la Societat Catalana de Digestologia; amb la col·laboració de AbbVie.