XX ANIVERSARI D'ACCU CATALUNYA

06/04/2013

Data: dissabte 6 d’abril de 2013.
Lloc: Hotel Catalonia Barcelona Plaza.
Tots hi esteu convidats! (socis i no socis).
Inscripció gratuïta amb confirmació prèvia.
Més informació:

Fa 20 anys que es va fundar ACCU Catalunya, l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya!

Des d’aquella iniciativa de Carme Batlle, que va començar aplegant un petit grup de malalts a casa seva, i que posteriorment, mitjançant una nota de premsa, va convocar tots els malalts de Crohn i de Colitis Ulcerosa interessats a formar una associació a Catalunya, han passat molts anys.

Durant aquests anys, moltes persones han contribuït a consolidar l’associació ACCU Catalunya: socis, pacients, metges, infermers, familiars de pacients, amics, col·laboradors...

A tots vosaltres: moltes gràcies! Perquè hem demostrat que el nostre lema és real, JUNTS FEM MÉS!

Per això, per celebrar el 20è Aniversari hem organitzat una Jornada, el dissabte 6 d’abril, amb el lema “Passat, present i futur de la MII a través d’ACCU Catalunya”.

En aquesta jornada parlarem de la història de l’associació, de la Malaltia de Crohn i de la Colitis Ulcerosa, de la malaltia inflamatòria intestinal pediàtrica, de les tècniques diagnòstiques, de nutrició, d’investigació, de les Unitats de MII, i del suport als nens i als adolescents, dels joves.

Estem molt il·lusionats perquè en aquesta jornada ens acompanyaran metges i metgesses especialistes i infermers i infermeres que han col·laborat i ens han donat suport durant tots aquests anys. No hi serem tots, perquè és molt difícil poder coincidir a la mateixa data i al mateix lloc, però el nostre agraïment i record és per a tots.

Comptem amb vosaltres, tots hi esteu convidats: socis i no socis, malalts i no malalts, persones que col·laboreu amb els malalts o els ateneu, i per a tots aquells que voleu saber més de la malaltia inflamatòria intestinal.

Jornada del XX Aniversari d’ACCU Catalunya.

  • Data: dissabte 6 d’abril de 2013.
  • Lloc: Hotel Catalonia Barcelona Plaza – Sala Llimona. Plaça Espanya 6. 08014 Barcelona.

NOTA IMPORTANT: Inscripció gratuïta amb confirmació prèvia al correu electrònic 20accucat@gmail.com o al telèfon 93 314 20 62.

Informació addicional