Voleu sumar-vos a NO PUC ESPERAR! ?

12/10/2015

Voleu adherir el vostre establiment o equipament al projecte? Feu clic i ompliu el formulari. Moltes gràcies!

NO PUC ESPERAR! és un projecte de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) i la Unitat de MII de losital Doctor Josep Trueta de Girona, pensat per a totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo (pacients amb malalties inflamatòries intestinals, pacients ostomitzats o colectomitzats, pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, o pacients amb altres malalties que els seus metges consideren que necessiten la targeta).

Un dels problemes que més angoixa aquestes persones és la necessitat contínua, i de vegades imprevisible, d'anar al lavabo; de manera que els costa sortir de casa per por de no trobar un lavabo accessible en el moment necessari. La targeta NO PUC ESPERAR! ajuda a millorar la seva qualitat de vida.

ACCU Catalunya emet les targetes NO PUC ESPERAR!, però són els metges dels hospitals col·laboradors qui les lliuren als pacients. Les targetes són gratuïtes, no són nominals però estan numerades.

Des d'ACCU Catalunya s'arriba a acords de col.laboració (adhesió) amb establiments i equipaments perquè autoritzin l'ús dels seus lavabos de manera gratuïta i el més ràpidament possible als portadors d'aquestes targetes.

NO PUC ESPERAR! és una iniciativa pionera a l'Estat espanyol, que compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Societat Catalana de Digestologia, GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa), lnstitut Català de la Salut, Foment del Treball Nacional i el Gremi de Restauració de Barcelona.

El web www.nopucesperar.cat recull tota la informació del projecte i la ubicació dels centres hospitalaris, ajuntaments, equipaments, restaurants, bars, comerços i altres establiments adherits a la campanya. NO PUC ESPERAR! també disposa una aplicació per a dispositius mòbils que localitza els lavabos adherits més propers i el itinerari per arribar.

Aquest és un projecte en el qual tothom pot col·laborar.


Voleu sumar-vos a NO PUC ESPERAR! i adherir el vostre establiment o equipament al projecte?. Feu clic aquí i ompliu el formulari:

http://www.nopucesperar.cat/establiments-equipaments/adhesio/

Perquè volem millorar la qualitat de vida dels pacients i entre tots ho farem possible. Moltes gràcies!

Projecte no puc esperar!