US PRESENTEM EL WEB www.faigrecerca.org (en català) QUE UTILITZAREM PER RECOLLIR FONS pel projecte

28/08/2013

Projecte d'investigació: “Intervención Nutricional con Prebióticos y Probióticos para enriquecer la flora intestinal en pacientes con enfermedad inflamatoria intestinal” (Dr. Francisco Guarner, Dr. Francesc Casellas y Dra. Natalia Borruel. Hospital Universitari Vall d’Hebron-Institut de Recerca, Barcelona).

Aquest web pertany a la Fundació Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), que el gener de 2013 va iniciar una campanya permanent de micromecenatge: "En recerca cada minut compte". Amb aquest missatge va arrencar la iniciativa de microdonacions del VHIR, que obre la porta a tots els ciutadans a col · laborar amb cada minut de la investigació biomèdica que es fa a la Vall d'Hebron, i que segons s'ha valorat costa de mitjana 11 euros.

Pacients, familiars i ciutadans poden col · laborar fent petites donacions econòmiques a aquesta Fundació. El ventall de possibilitats per participar és ampli: es pot ser "amic del VIHR" amb una aportació periòdica, es pot fer una donació a un grup de recerca, o deixar un llegat solidari, que es vehicularan a través del web www.faigrecerca.org

Us animeu a COL · LABORAR?

Per fer una donació per al projecte d'investigació sobre la Malaltia Inflamatòria Intestinal que recomanem: “Intervención Nutricional con Prebióticos y Probióticos para enriquecer la flora intestinal en pacientes con enfermedad inflamatoria intestinal” ("Prebiòtics i Probiòtics"),  només cal clicar en aquest enllaç.

i us apareixerà el formulari per omplir en català, i veureu que està pre-seleccionat el grup ": "Prebiòtics i Probiòtics". A "nom del doctor/a" no cal posar res.

Recorda que si ho desitges podràs desgravar la teva donació a la declaració de l’IRPF.

Més informació sobre "Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)"

El VHIR  és un centre de recerca biomèdica de prestigi internacional, que té més de 1.200 persones de tots els continents i 60 grups de recerca. Entre ells està el grup de "Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva", i allà apareix la línia de recerca (research line): "Inflammatory pathways in the gut and therapeutic targets", que treballa en el projecte MetaHIT, i relacionada amb les MII. (Memòria Anual: http://annualreport2011.vhir.org/unit-info/phisiology-and-pathophisiology-of-the-digestive-tract/)

I a la seva web www. www.faigrecerca.org coneixereu tota la informació relativa a la seva campanya de micromecenatge. Hi trobareu (en l'índex de l'esquerra) què és el VHIR, què investiguen, per què investiguen, i les diferents formes de col · laborar o donar suport. http://www.faigrecerca.org/colabora-vhir.php

RECORDEU QUE CAL SELECCIONAR: "Prebiòtics i Probiòtics"

Moltes gràcies per la vostra col · laboració!

ACCU Catalunya: JUNTS FEM MÉS!

VHIR:  "ARA TU TAMBÉ POTS FER RECERCA" 

            "La recerca d'avui, la medicina de demà"