"Una tripulació molt especial" de Pilar Galve, Gala Pont i Thais G. de Alberdi.

14/05/2018

Un conte solidari per conscienciar sobre la malaltia inflamatòria intestinal.

 

“Una tripulació molt especial” un conte escrit per la Pilar Galve (sòcia d’ ACCU Catalunya) amb il·lustracions de la Gala Pont i la Thais Granero.

 

Comenta la Pilar: Volia crear una història que ajudés al meu fill a entendre i normalitzar la malaltia de Crohn amb la que haurà de conviure sempre....

“M’agradaria compartir el conte amb altres nens, malalts o no d’una malaltia inflamatòria intestinal i amb les seves famílies, amb l’objectiu de donar-la a conèixer i sensibilitzar la societat”.

 

* Els drets d’autor d’aquest llibre es destinaran al projecte de recerca de la MII: Implicacions de la disbiosi  en l’aparació  i perpetuació de la malaltia inflamatòria intestinal pediàtrica. Dirigit pel Dr. Oscar Segarra Cantón (Unitat de Gastroenterologia, Hepatologia i Suport Nutricional. Servei de Pediatria. Hospital Universitari Vall d’Hebron. Institut de Recerca. Campus Vall d’Hebron),
 
Per poder publicar aquest conte s'està realitzant una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Edita.cat, una plataforma dedicada a la publicació de projectes editorials de forma senzilla i col·lectiva, amb el suport constant de l'editorial El Cep i la Nansa. 

 

 Col·labores a fer possible l'edició del conte? Més informació

 

Podeu col·laborar fins al 1 de juliol!