Reunió a l'Institut d'Investigació en Ciéncies de la Salut Germans Trias i Pujol

31/12/2014

Dissabte 10 de gener (a les 11.30) tindrà lloc una interessant reunió, amb la presència del Dr. Eugeni Domènech, "Deportistas EII", ACCU Catalunya i IWOPI. Esteu tots convidats!

Us informem que el dia 10 de gener, d'11:30 h a 14:30 h) tindrà lloc una interessant reunió a la Sala Polivalent de l'Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (Ctra. de Can Ruti. Camí de les Escoles s/n - 08916 BADALONA) al costat de l'Hospital Germans Trias i Pujol - Can Ruti. (Us adjuntem mapa de la situació en PDF).

Esteu tots convidats: pacients, familiars i amics.

Obrirà la reunió el Dr. Eugeni Domènech (Cap de la Unitat Gastroenterologia - Malalties Inflamatòries Intestinals - Servei d'Aparell Digestiu. Hospital Universitari Germans Trias i Pujol) que presentarà l'acte.

El Dr. Domènech explicarà què són les malalties inflamatòries intestinals (MII).

A continuació, Cristian Garrido (esportista amb MII, membre la Comissió del “Grupo de Deportistas EII de ACCU Catalunya esportista que va participar a la Mitja Marató de Brusel·les representant a la "EFCCA - European Federation of Crohn's & Ulcerative Colitis Associations" el Dia Mundial de les MII 2014) presentarà el projecte #NadaNosPara que ell promou, amb el suport del “Grupo de Deportistas EII” i d'ACCU Catalunya.

Aquest projecte permet que els quilòmetres que recorrem mentre entrenem, correm o simplement caminem o passegem, a través de IWOPI, puguem donar-los a una causa solidària, que en aquest cas és: la investigació de les malalties inflamatòries intestinals. Tothom pot participar en aquest projecte,  no és necessari ser esportista d'alt nivell, es poden sumar els quilòmetres passejant, anant en bicicleta, nadant, corrent, es pot participar des de qualsevol lloc, i tot per una causa... la recerca de les malalties inflamatòries intestinals.

La comissió del “Grupo de Deportistas EII de ACCU Catalunya" mostrarà  el seu suport a #NadaNosPara, paralarà dels beneficis de l'exercici físic i de l'esport. Comentarà com funciona el "Grupo de Deportistas EII" i com entrar a formar part del mateix.

L'exercici físic es bo per a la salut, però com veieu també es molt bo per a la recerca de les MII. Tots els fons que es recullin, a través de IWOPI, es donaran a la Unitat de MII de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol per a la investigació de les MII.

El Dr. Eugeni Domènech parlarà sobre les "Línies d'investigació de la Unitat de MII del HUGTP" i on aniran destinats els beneficis.

Un representant de IWOPI ens explicarà com col·laborar amb la causa a través de IWOPI, i de quina manera es poden acumular els quilòmetres en aquest projecte.

I s'iniciarà la causa solidària #NadaNosPara en directe fent la primera donació de quilòmetres amb IWOPI.

Per últim, es presentarà el projecte "NO PUC ESPERAR!" als assistents, i s'informarà de la seva imminent implantació a la zona de Badalona i el Maresme, conjuntament amb la Unitat de MII de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol com a Hospital col·laborador.

A la sala de la reunió hi haurà una taula amb informació dels projectes d'ACCU Catalunya, IWOPI, i Miss Bowell (dissenys per a persones ostomitzades).

Esperem la vostra assistència a aquesta reunió tan important per a tots nosaltres.

Entre tots ho aconseguirem!.

* Adjuntem mapa per arribar a la reunió:

iWOPI en 1 minuto (Subtítulos: EN-FR-DE-IT-PT)

Informació addicional