PROGRAMA DIA MUNDIAL MII

18/05/2014

Dia 18 de maig a Sabadell, a les 11.15 h al Casal Pere Quart i a partir de les 12.15 h a la Plaça Dr. Robert. Us esperem!

 Diumenge 18 de maig, es celebrarà a Sabadell, el "Dia Mundial de les MII" (Malalties Inflamatòries Intestinals) sota el  lema  "No puc esperar! - Volem millorar la qualitat de vida dels malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa".

Els actes organitzats per ACCU Catalunya (Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa) i GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa) compten, també, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya,  l'Ajuntament de Sabadell, la Societat Catalana de Digestologia, el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya del Departament de Salut,  i amb la col·laboració de la farmacèutica Otsuka, Poly Klyn i TMB.

Donarem visibilitat a les MII, parlarem de les malalties i de les necessitats dels pacients, i del projecte "No puc esperar!”.

Per aquest motiu es molt important comptar amb la vostra presència, la dels vostres familiars i amics. Entre tots ho aconseguirem!.

Us esperem a les 11.15 h al Casal Pere Quart i a partir de les 12.15 h a la Plaça Doctor Robert.

Esteu tots convidats: metges, personal sanitari, pacients, familiars, amics, gent gran, gent jove, nens (hauran activitats per a nens) ...

Comptem amb vosaltres per donar suport als malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa!

Spot Mou TV de ACCU Catalunya

Informació addicional