Presentació del llibre “250 QUILÒMETRES” i la projecció del curtmetratge basat amb la novel•la, a la

18/05/2013

Una activitat que s’organitza en motiu del “Dia Mundial de la Malaltia Inflamatòria Intestinal (MII)”: divendres 31 de maig a les 18:30 h.

Una activitat que s’organitza en motiu del “Dia Mundial de la Malaltia Inflamatòria Intestinal (MII)”.

Presentació del llibre “250 quilòmetres” i la projecció del curtmetratge basat amb la novel•la, a càrrec del Victor Panicello i la Tanit Tubau.

Lloc: Biblioteca Armand Cardona Torrandell de Vilanova i la Geltrú.

Data i hora:  divendres 31 de maig a les 18:30 h.

“250 quilòmetres” és el títol d'una novel •la  col • lectiva i solidària.  Col • lectiva: perquè els seus autors són el  Victor Panicello (escriptor de novel • la juvenil) i els membres del Consell de Joves de l'Hospital Sant Joan de Déu (formen part del Consell la Tanit i l’Adrià que són socis de ACCU Catalunya, i la Tanit a més és la presidenta). Solidària: Perquè part dels diners que s’aconsegueixin amb la venda de cada llibre es cedeixen a l’Espai Jove del Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta novel • la, també és important per a tots nosaltres: per a ACCU Catalunya i tots els pacients de malaltia inflamatòria intestinal, perquè el protagonista de la novel • la, el Quim, pateix una malaltia inflamatòria intestinal: la Malaltia de Crohn. La novel•la no és una història d’aquesta malaltia, però el Victor Panicello i el Consell de Joves han utilitzat aquesta excusa per parlar de les coses que la gran majoria de malalties tenen en comú, dels problemes, les situacions i les alegries que són iguals en la majoria dels casos.

Tot seguit es projectarà el curtmetratge, basat amb la novel·la i de títol homònim, dirigit per María de Castro.

Uneix-te a la lluita contra les MII! - ¡Únete a la lucha contra las EII! - Join the fight against IBD!

"Dia Mundial de la MII" - "Día Mundial de la EII" - "World IBD Day"

BiblioBlog – Una mar de lletres:

..."La Biblioteca Armand Cardona també vol sumar-se a la celebració d’aquest dia, sense deixar de banda el foment de la lectura"...

Per això el proper 31 de maig es presentarà una novel·la juvenil de la que ja vam parlar en aquest bloc durant el mes de febrer, 250 quilòmetres, escrita per Víctor Panicello i el Consell de Joves de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Durant l’acte es repartirà als assistents un llaç de color lila, com símbol de la lluita contra la MII, i és que el protagonista de la novel·la, el Quim, és un jove amb la malaltia de Crohn i, 250 són els quilòmetres que ha de recórrer per saber quin futur li espera"....

Vídeo del programa "Para todos la 2" de TVE, dedicado a "250 Kilómetros" (Tanit Tubau y Adrià Morchón son socios de ACCU Catalunya).

Clicad aquí.