Presentació del Consell Assessor d'ACCU Catalunya

19/05/2018

Tindrà lloc el dia 19 de maig, Dia Mundial de les Malalties Inflamatòries Instestinals, al Palau Macaya de Barcelona

 

El proper 19 de maig a les 12.30h  presentarem públicament el Consell Assessor d'ACCU Catalunya, format per metges i infermeres de les unitats especialitzades dels Hospitals catalans i per altres col·laboradors com ara el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

Així, tindrem l'oportunitat de comptar amb els consells de metges i metgesses com ara el Dr. Julià Panés de l'Hospital Clínic de Barcelona, la Dra. Maria Esteve, de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa, el Dr. Eugeni Domènech de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol - Can Ruti, el Dr. Jordi Guardiola de l'Hospital Universitari de Bellvitge, el Dr. Xavier Calvet de l'Hospital de Sabadell Parc Taulí, la Dra. Marta Piqueras del Consorci Sanitari de Terrassa - CST, el Dr. Xavier Aldeguer de l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, el Dr. Miguel Papo de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, la Dra. Montserrat Andreu de l'Hospital del Mar, la Dra. Esther Garcia-Planella de l'Hospital de Sant Pau i de la Santa creu, la Dra. Natàlia Borruell i el Dr. Francesc Casellas de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, entre d'altres; i amb els consells d'infermeres com ara la Sra. Laura Marín de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol - Can Ruti, la Sra. Ester Navarro de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, entre d'altres. 

Aquell mateix dia, els haurem reunit prèviament per a demanar-los consell sobre què podem fer ACCU Catalunya i què podem demanar a les administracions públiques catalanes per a la millora de la qualitat de vida de les persones afectades de Crohn i Colitis Ulcerosa. D'aquesta manera, a les 12.30 h us podrem presentar el Consell  Assessor d'ACCU Catalunya amb els seus membres i el treball realitzat durant el matí.

Com es tracta d'un acte que ens fa molta il·lusió i estem demanant als nostres metges un esforç fóra de la seva jornada de treball hem volgut donar forma de celebració a aquest acte, és per això que ho farem al Palau Macaya de Barcelona i en acabar la presentació hi haurà un petiit refrigeri d'aperitiu.

La sala té un aforament limitat, us preguem que confirmeu la vostra assistència abans del dia 15 de maig a info@accucatalunya.cat o bé al 93 314 20 62

Us esperem!