Lliurament de la Certificació de Qualitat a la Unitat de MII de l'Hospital Clínic de Barcelona

19/09/2017

El Dr. Milazzo (President de la Fundación Ad Qualitatem) ha lliurat la Certificació de Qualitat al Dr. Julià Panés (Coordinador de la Unitat MII de l'Hospital Clínic)

 

Aquest matí hem assistit al lliurament de la Certificació de Qualitat a la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l'Hospital Clínic de Barcelona, després d'haver superat el procés de certificació segons el document "Normalització dels indicadors de Qualitat per Unitats d'Atenció Integral a Pacients amb Malaltia Inflamatòria Intestinal" establerts per GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa).

 

El Dr. Milazzo (President de la Fundación Ad Qualitatem) ha lliurat la Certificació de Qualitat al Dr. Julià Panés (Coordinador de la Unitat MII de l'Hospital Clínic) en presència del Dr. Antoni Castells ( Director mèdic del Hospital Clínic), el Dr. Josep Vidal (Director de l'Institut Clínic de Malalties Digestives i Metabòliques), el Dr. Francesc Balaguer (Cap de Servei de Gastroenterologia) i el Sr. Enric Bosch (president de ACCU Catalunya)

 

Des de d'ACCU Catalunya, i en nom dels pacients, volem donar l'enhorabona a tots els professionals de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal, a l'Institut de Malalties Digestives i Metabòliques, i a l'Hospital Clínic de Barcelona per aquesta Certificació de Qualitat.

 

* Hem fet seguiment d'aquest acte a Twitter ACCU Catalunya. @ACCUCatalunya