La UMII de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa rep la Certificació d’Excel·lència de GETECCU

23/03/2018

 

Avui la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal, de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, ha rebut la "Certificació de Qualitat de la Unitat d'Atenció Integral de Malaltia Inflamatòria Intestinal" de GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa). Lliurat pel Dr.Alfredo Milazzo, president de la Fundación Ad Qualitatem,  a la Dra. Maria Esteve, responsable de la Unitat de MII de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa.


El director de l'Àmbit de Servei Assistencial de Mútua 
Terrassa, el Dr. Carles Fontcuberta, ha obert l'acte remarcant la tasca mèdica i d'investigació que la UMII realitza. El Dr. Milazzo ha felicitat a la UMII com a referència assistencial. L'Enric Bosch, president d'ACCU Catalunya ha agraït la comprensió i la relació del metge vers el pacient.

Després la Dra. Maria Esteve, ha repassat la història de la UMII, des de l'any 2000 que va començar, fins a l'últim assoliment. La infermera de la unitat, l'Olga Benítez, ha explicat la tasca de seguiment que fa tant presencialment com informàticament dels malalts. L'últim a parlar, el Dr. Xavier Calvet, Vicepresident de la Societat Catalana de Digestologia, ha fet el resum de l'estudi realitzat a les UMII de Catalunya, arrribant a la conclusió que és necessari aconseguir una unitat de MII a tots els hospitals i que hi puguin ser atesos els pacients de la MII.

 

Des d'ACCU Catalunya, i en nom dels pacients, volem donar l'enhorabona a tots els professionals de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal, i a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa per aquesta Certificació de Qualitat.