L'Assemblea Extraordinària de socis nomena en David Martos com a President d'ACCU Catalunya.

19/10/2018

L'Assemblea Extraordinària de socis davant la dimissió com a president de l'Enric Bosch, vota per majoria la candidatura de David Martos com a nou president.

 

Aquesta és la carta de comiat que l'Enric Bosch, fa uns dies, va adreçar a totes les persones lligades a ACCU Catalunya:

 

CARTA ALS SOCIS, AMICS I SEGUIDORS D’ACCU CATALUNYA
Hola a tots i totes.

Amb aquesta carta us vull comunicar que, per motius personals, em veig obligat a deixar el càrrec de president de l’associació. Ha estat una experiència fantàstica amb la qual us he pogut conèixer a molts de vosaltres, tant de Catalunya com d’altres comunitats.

Com us vaig manifestar des del primer dia, la meva presidència era un període de transició per donar pas a una junta jove amb un gran equip de col•laboradors i amb el gran suport d’un director que coordini totes les activitats i projectes en curs i que desenvolupi els que estan en cartera.

Vull donar les gràcies a tota la junta que m’ha acompanyat en aquest viatge, als col•laboradors i, sobretot, als voluntaris, perquè amb la seva tasca i dedicació ens han permès desenvolupar tots els projectes dissenyats per millorar la vostra qualitat de vida i, sobretot, donar la màxima visibilitat a les Malalties Inflamatòries Intestinals. Sense tots ells no ho hauríem aconseguit.

M’agradaria fer un breu balanç de totes les iniciatives desenvolupades:
- Implantació del NO PUC ESPERAR a tot Catalunya.
- Creació de Deportistas EII, amb seguidors a diversos països d’Europa i d’Amèrica.
- Activitats Socials.
- Cocinando EII.
- Participació i representació de l’entitat en diversos grups de treball del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
- Conveni amb UGT Catalunya.
- Conveni amb Psicòloga.
- Sessions de Coaching.
- Sessions de Ioga.
- “Deixa’m Aprendre”, un projecte que s’implantarà aquest any, però en el qual fa anys que treballa la nostra coordinadora amb diversos joves universitaris per millorar l’educació des de la infància fins a la universitat.

- La creació del Consell Assessor d’ACCU Catalunya, format per metges de tots els hospitals de Catalunya, infermeres i educadors. En tots ells hem tingut la sort de comptar amb el suport de diferents metges que ens han assessorat per millorar i desenvolupar els nostres projectes.

Com a representant de l’entitat, vull donar les gràcies en nom de tots pel suport rebut per les diferents entitats científiques: Societat Catalana de Digestologia, Getecu, Geteii, metges, i infermeria, sempre disposats a participar en totes les nostres activitats.

També vull donar les gràcies a tots els ajuntaments, diputacions, consells comarcals i a la consellera de Salut Alba Vergès Bosch, que ens va obrir les portes del Parlament de Catalunya per presentar el projecte “NO PUC ESPERAR” i que es va aprovar per unanimitat.

Tindreu tot el meu suport per seguir amb les tasques previstes i, arribats a aquest punt, veig que el futur és vostre i, per tant, l’heu de dirigir vosaltres.

És hora de dedicar més temps a la meva família; a la meva dona, que sempre m’ha donat suport i m’ha donat una gran lliçó de vida; al meu fill, que ha crescut molt ràpidament i s’ha convertit en un gran pare, i al meu net, de qui vull gaudir perquè no em passi el temps tan ràpid com amb el seu pare.

M’acomiado com un soci més.

Moltes gràcies a tots. Rebeu una forta abraçada,

Enric Bosch
Soci d’Accu Catalunya