Entrevista a Ràdio Vilafranca, parlant del projecte "No puc esperar!". Ángeles Roca d'ACCU Catalunya

18/09/2017

Parlem de les malalties inflamatòries intestinals, d'ACCU Catalunya, del projecte "No puc esperar!" i la seva implementació a Vilafranca del Penedès - M. Junyent, Á. Roca, Dra. G. Tremosa i V. Romero.

 

 

Programa de Ràdio Vilafranca "Penedès Gamma Extra" del 14 de setembre amb la periodista Silvia Delgado (Rtv Vilafranca).

Parlem de les malalties inflamatòries intestinals (malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa), dels objectius de l'Associació Catalana de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa - ACCU Catalunya, del projecte "No puc esperar!" i la seva implementació a Vilafranca del Penedès.

Participen: Mariona Junyent (Servei de Salut i ConsumAjuntament de Vilafranca del Penedès), Ángeles Roca (Coordinadora del projecte "No puc esperar!". ACCU Catalunya), Dra. Gemma Tremosa (Servei de l'Aparell Digestiu. Hospital Comarcal de l'Alt Penedès), i Verònica Romero (Responsable de l'Àrea social, Accions de RSC i Voluntariat. Consorci Sanitari de l'Alt Penedès).

Des d'ACCU Catalunya volem agrair al Servei de Salut de l' Ajuntament de Vilafranca del Penedès poder participar en aquest programa.

 

* Escoltar el programa:

https://www.rtvvilafranca.cat/programa/penedes-gamma-extra/f/30974-20170914c

 

 Cliqueu: 14/09/2017 de 11 a 12 del matí