DiadEII 2018, Jornada del Crohn i la Colitis Ulcerosa

27/05/2018

Se celebrarà el dia 27 de maig en el Complex Municipal de Torribera i Serralada de Marina (Santa Coloma de Gramenet),

 

2a Jornada Esportiva i Dia Familiar que se celebra durant el dia Mundial de les Malalties Inflamatòries Intestinals amb diverses activitats programades en el Complex Municipal de Torribera i Serralada de Marina (Santa Coloma de Gramenet), a més aquest any celebrar-vos el 25 Aniversari d'ACCU Catalunya (Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa).

Cursa de 10 km Caminada popular de 7-8 km per a tot el públic, Activitats per a nens, Proves per a nens, Espectacle de màgia, Sorteigs i.... Piscina!!!

Tots els inscrits rebran obsequis: Samarreta de la jornada per donar visibilitat a les malalties, regals dels col·laboradors com a Brou Aneto, Quelytas, etc. ...

A més tota la jornada serà amenitzada amb música en directe i disposareu de vestuaris i guarda-roba.

Us animem a tots a caminar o córrer amb nosaltres i a participar en família d'aquest meravellós dia, per ajudar-nos a donar visibilitat a la malaltia de Crohn i a la Colitis Ulcerosa, malalties amb més incidència entre nens.

Participant a més ens ajudes a conscienciar a la societat de l'existència d'aquestes malalties, així aconseguim ajudar als malalts a millorar la seva qualitat de vida i ajudant a més al fet que algun dia trobem una curació.

Més informació a https://cronocheck.com/diadeii-jornada-del-crohn-y-la-colitis-ulcerosa.

Inscripcions a www.cronocheck, info@accucatalunya.cat o al telèfon 93 314 20 62.

 

* I va arribar el dia: A gaudir de la Jornada del Crohn i la Colitis Ulcerosa en el Complex Esportiu Torribera.
Gràcies a tots els que heu participat en un dia, tan especial per a nosaltres, donant visibilitat a les Malalties Inflamatòries Intestinals i passant un gran dia en família!!