Dia mundial ostomitzat 2020

03/10/2020

Benvolguts.

El primer dissabte de d'octubre de cada any és el dia mundial de l'ostomitzat.

Des d'ACCU Catalunya, com tots els nostres companys de l'ecosistema ACCU, ho celebrem compartint fotos i textos inspiradors de pacients ostomitzats a les xarxes sociales.Seguiu el hashtag #diamundialostomizado a instagram i també en twitter per conèixer les històries dels nostres protagonistes en el dia d'avui .

També volem celebrar aquest dia comunicant als nostres socis i seguidors la reafirmació d'antigues aliances que són de gran suport per als pacients ostomitzats:

Hem reforçat i actualitzat el nostre acord amb Owings, centre especialitzat en atendre de forma integral les necessitats relacionades amb ostomies. Els seus professionals són especialistes en MII, amb serveis personalitzats de fisioteràpia, psicologia, sexologia, dietètica i nutrició, estomaterapia, assessoria d'imatge i ioga.

Owings farà un 10% de descompte als socis d'ACCU en tots aquests serveis.

A més, ACCU Catalunya unirà forces amb Owings per fer un sol grup gratuit d'ajuda mútua a ostomitzats, més gran, més animat, i sobretot de més ajuda per a tots. Des de ja, animem als socis ostomitzats d'ACCU CAT a contactar amb Owings per informar-se sobre els grups d'ajuda mútua a ostomitzats.

Properament ampliarem informació sobre aquesta col·laboració, però per més informació podeu trucar a Owings a l'telèfon 93 015 05 31.

Feliç dia de l'ostomitzat, i que res us aturi.

att.:

L'Equip d'ACCU Catalunya