DIA MUNDIAL MII (Malalties Inflamatòries Intestinals)

06/05/2015

Actes de celebració del Dia Mundial de les MII que, tindrà lloc el proper diumenge 17 de maig a Badalona. Us esperam!

IMPORTANT - CURSA DEL DIMONI:

Ja som més de 35 persones que participarem a la Cursa per donar #visibilidadEII: pacients, metges, infermeres, i acompanyants. També hi haurà un grup d'animadors i voluntaris que ajudaran a que tot es desenvolupi bé.

A prop de la sortida, a la zona de carpes, trobareu 2 carpes d'ACCUCatalunya: 1 per a “Deportistas EII ACCUCatalunya” i una altra per Miss Bowell.

Allà trobareu samarretes per donar #visibilidadEII, els beneficis recaptats aniran destinats a la investigació de les MII.

A la carpa de “Deportistas EII ACCU Catalunya”: les samarretes amb el seu logo es lliuraran per un donatiu de 10 euros (logo DeportistasEII color porpra), i per un donatiu de 5 euros (logo DeportistasEII color verd).

IMPORTANT: per a tots aquelles persones que hagin enviat les seves dades a accucat.npe@gmail.com per ser inscrits:

Els dorsals els recollirà ACCU Catalunya, així que tots els corredors inscrits per ACCU Catalunya hauran de passar per la carpa “Deportistas EII ACCU Catalunya”, que estarà situada prop de la sortida, i sol·licitar-ho. Agrairíem que arribéssiu amb temps ja que som molts!

A TOTS ELS CORREDORS (els que s'han inscrit pel seu compte i als que ha inscrit ACCUCatalunya) quedarem a les 8:55 h per fer-nos la foto de grup a la sortida (al Passeig de la Rambla, davant del monument Roca i Pi),  ja que a les 9.30 h es donarà la sortida dels corredors que participen a la cursa de 10 km, i a les 9.45 h sortiran els que participen a la cursa de 4 km.

A les 11:30 h finalitzaran les dues curses, tornarem a fer-nos una altra foto de grup, abans de desplaçar-nos a l'Hospital Municipal de Badalona (C /ViaAugusta, 9) on es celebrarà l'Acte Institucional a les 12 hores.

*Al final de l'article trobareu un mapa en PDF amb les adreces i el trajecte a peu entre els dos actes.

---------------------------------------

DIA MUNDIAL MII (Malalties Inflamatòries Intestinals)

S'acosta el Dia Mundial de les MII: és el dia 19 de maig. Però com és dia laborable, hem pensat celebrar-ho el diumenge 17 de maig.

"L'Associació  de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya), el Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa (GETECCU) i la Societat Catalana de Digestologia organitzen, de forma conjunta, un acte de celebració del Dia Mundial de les MII que tindrà lloc el proper  diumenge 17 de maig i que forma part de diferents actes organitzats entre ACCU i GETECCU arreu de l'estat espanyol sota el lema "volem millorar la qualitat de vida dels pacients amb MII".  

A Catalunya, amb el suport del  Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de la farmacèutica Otsuka,  aprofitarem l'acte per donar visibilitat a aquesta malaltia i conscienciar de les necessitats dels pacients , amb el lema: "afrontem la MII com un repte".

El lema d'aquest any, igual que el de l'any 2014, està basat en el tema: "Volem millorar la qualitat de vida dels pacients", així que hem extret el lema i el logo del Dia Mundial MII 2015, de la 1ª de "Les 10 claus per millorar la qualitat de vida dels pacients de MII" (document/infografia  elaborada per GETECCU, Societat Catalana de Digestologia i ACCU Catalunya).

http://www.accucatalunya.es/news.aspx?id=192

Per donar #visibilitatMII aquests dies, us proposem que compartiu a Facebook, Twitter i Instagram, comentaris del que creieu que pot ser un repte per a vosaltres o per als malalts de MII (malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa) amb el hashtag #repteMII acompanyat de #DiaMundialMII i @ACCUCatalunya.

La celebració s'iniciarà a les 9 h. del matí amb la participació, dels esportistes del grup  “Deportistas EII ACCU Catalunya” , dels pacients i acompanyants que ho desitgin, a la “XXXVI Cursa Popular Ciutat de Badalona - Cursa del Dimoni 2015 per tal de donar visibilitat a les MII. (Sortida i arribada: Passeig de la Rambla - Badalona)

A les 12 h. començarà l'Acte Institucional a l’Hospital Municipal de Badalona (Carrer Via Augusta, 9 - 08911 Badalona).  Adjuntem programa. (Es parlarà de dos temes interessants pels pacients: els viatges i l'exercici físic). 

La vostra presència en aquests actes serà una manera de donar  visibilitat i conscienciar sobre les malalties inflamatòries intestinals - MII.

> Difusió a les xarxes socials amb les etiquetes #DiaMundialMII  #repteMII

INFORMACIÓ IMPORTANT DE LA CURSA:

  • Es pot triar fer la cursa de 4 km (Cursa Mitjana) o la de 10 km (Cursa Gran).

  • Lloc de sortida i arribada: la Rambla.

  • Les inscripcions es faran des d'ACCU Catalunya. Els interessats a participar podeu escriure un correu a accucat.npe@gmail.com.

  • Tancament de les inscripcions, a travès d'ACCU Catalunya: dia 11 de maig a les 21 hores.

Us esperem a Badalona  el proper 17 de maig!

  • Programa d'actes i cartell del Dia Mundial MII a Badalona - 17 de maig