DIA MUNDIAL DE LES MII

04/05/2014

Se celebrarà a Sabadell, diumenge 18 de maig. Se celebrará en Sabadell, el domingo 18 de mayo.

Diumenge 18 de maig, se celebrarà a Sabadell, el "Dia Mundial de les MII" (Malalties Inflamatòries Intestinals)

Des d'ACCU Catalunya (Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa) i GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa), hem organitzat diversos actes a Sabadell, aquest mateix dia al matí, per donar a conèixer aquestes malalties i ajudar a millorar la qualitat de vida de totes les persones que la pateixen. Aquesta iniciativa compta, també, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya,  l'Ajuntament de Sabadell, la Societat Catalana de Digestologia, el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya del Departament de Salut,  i amb la col·laboració de la farmacèutica Otsuka.

El lema d'aquest "Dia Mundial MII" serà: "No puc esperar! - Volem millorar la qualitat de vida dels malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa". Donarem visibilitat a les MII, parlarem de les necessitats dels pacients i del projecte "No puc esperar!", que s'està implantant, en aquests moments, a Catalunya.

Per aquest motiu es molt important comptar amb la vostra presència, la dels vostres familiars i amics. Entre tots ho aconseguirem!. Reserveu aquest matí a la vostra agenda, si us plau.

El diumenge 18 de maig, a Sabadell, hi haurà un Acte Institucional al Casal Pere Quart a les 11,15 h i a continuació (aproximadament a les 12,15 h) s'organitzaran unes activitats per  donar visibilitat al "Dia Mundial MII" a la Plaça Dr. Robert (davant de l'Ajuntament). ADJUNTEM PROGRAMA Y CARTELL.

Aprofitem per informar-vos que hem començat una campanya a través de les xarxes socials i a la nostra web per a donar publicitat a aquesta celebració. L'empresa TMB ens ha facilitat poder difondre un vídeo curt a les seves TV, fins al diumenge 18 de maig.

També ens adrecem a tots vosaltres per demanar la vostra col·laboració per difondre aquest esdeveniment. Com ens podeu ajudar?.

- Seguint-nos al Facebook i Twitter ACCU Catalunya i ajudant-nos a difondre els nostres missatges, a partir d'ara, tots els dies, fins el pròxim 18 de maig.

- Citant el hashtag #nopucesperar i esmentant @ACCUCatalunya a través de Twitter, i així ajudar a que el màxim de persones coneguin la nostra campanya.

- Ajudant-nos a convocar a moltes persones al nostre esdeveniment del proper 18 de maig.

Esperem la vostra ajuda i os agraïm anticipadament la vostra col·laboració. També volem fer una menció especial a tots els voluntaris d'ACCU Catalunya que han participat, fins ara, a l'organització d'aquests actes. Al mateix temps, volem comentar-vos que si algú es vol oferir per ajudar-nos, pot contactar per correu a accucat@gmail.com

Informació addicional