Certificació de Qualitat per a la UMII de l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell

19/12/2017

 

Aquest matí hem assistit al lliurament de la Certificació de Qualitat a la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l'Hospita Universitari Parc Taulíl de Sabadell, després d'haver superat el procés de certificació segons el document "Normalització dels indicadors de Qualitat per Unitats d'Atenció Integral a Pacients amb Malaltia Inflamatòria Intestinal" establerts per GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa).

El Dr. Milazzo (President de la Fundación Ad Qualitatem) ha lliurat la Certificació de Qualitat al Dr. Xavier Calvet (Cap de la Unitat MII de l'Hospital Universitari Parc Taulí) en presència de la Dra. Cristina Carod (directora executiva de l'Hospital de Sabadell, del Dr. Rafel Campo (director del servei de l'aparell digestiu de l'Hospital de Sabadell) i del Sr. Enric Bosch (president d'ACCU Catalunya).

Hi ha hagut una conferència en la qual hi han intervingut el Dr. Calvet, El Dr. Francisco Baigorri, coordinador corporatiu de qualitat de l'Hospital de Sabadell i el Dr. Joaquin Estèvez, secretari general tècnic de la fundació Ad Qualitatem.

La cloenda de l'acte ha estat a càrrec de la Dra. Maria Esteve, presidenta de la Societat Catalana de Digestologia.

Des d'ACCU Catalunya, i en nom dels pacients, volem donar l'enhorabona a tots els professionals de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal, i a l'Hospital Universitari Parc Tauli de Sabadell per aquesta Certificació de Qualitat.