"AVENÇOS EN EL CONEIXEMENT DE LA MALALTIA DE CROHN I LA COLITIS ULCEROSA" Unitat MII - Hospital Cl

07/06/2014

Els professionals de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal del Hospital Clínic de Barcelona conjuntament amb ACCU Catalunya us conviden a la reunió: 7 de juny del 2014 a Hotel Fira Palace de Barcelona.

Els professionals de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal del Hospital Clínic de Barcelona conjuntament amb ACCU Catalunya us conviden a la reunió.

Dia: 7 de juny del 2014

Horari: de 10:00 a 12:30 h. del matí

Lloc: Hotel Fira Palace de Barcelona (Avinguda Rius i Taulet 1-3).

“No coneixem encara la causa ni tenim una cura definitiva per la malaltia de Crohn o la colitis ulcerosa, pero no hi ha tampoc dubte que la recerca en torn a aquestes malalties realitzada en els  darrers anys ens ha aportat valuosos coneixements en quan als factors implicats en l’aparició i perpetuació de la inflamació intestinal, el desenvolupament de noves eines diagnostiques menys invasives i més aceptables, i noves modalitats de tractament, tan de fàrmacs com de teràpies cel·lulars.

Els professionals de la Unitat de malalatia Inflamatòria Instestinal de l’Hospital Clínic de Barcelona en col·laboració amb els pacients de la unitat hem fet una contribució significativa a aquestos avenços. Volem ara fer-vos-en a tots partícips, i compartir les implicacions practiques dels nous coneixements del pacient individual”...

Dr. Julià Panés

Coordinador de la Unitat MII.

Informació addicional