ACCU CATALUNYA PARTICIPA A LA BARCELONA MAGIC LINE

17/02/2014

El domingo 2 de marzo. La BML es una marcha solidaria no competitiva, por equipos, que recorre siete colinas emblemáticas de Barcelona. Los fondos recaudados se destinan a proyectos sociales de San Juan de Dios.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Amb relació a la caminada que se celebra el proper 2 de març us fem saber que l’organització ja ens ha donat l’horari de sortida pel nostre equip.

Equip “ACCU CATALUNYA”  Horari de sortida: 12:00 Hores.

Ens hauríem de trobar a les 11:30 per tal de agrupar-nos i repartir el material i posar-nos d’acord en l’estratègia d’equip al llarg de la caminada.

Recorregut: 10 Km.

Lloc de sortida: Plaça Espanya – Avinguda de Maria Cristina.

Carpes de sortida al costat de les torres venecianes.

Recomanen evitar el vehicle privat per accedir als punts de sortida.

ACCU CATALUNYA ha recollit el material que heu encarregat mitjançant l’equip i us l’entregarem abans de sortir juntament amb una bossa que ACCU Catalunya entregarà a cada membre de l’equip com a distintiu. També recollirem el material que l’organització dóna als participants.

Trobareu més informació a www.barcelonamagicline.org

Si teniu algun dubte contacteu amb nosaltres. Si hagués alguna modificació d’última hora us avisarem.

Fins Diumenge!

ACCU CATALUNYA

El nostre equip, 25 participants, ja ha assolit el repte solidari (545 euros) i demà aconseguirà el seu repte esportiu (10 kms.).

 

Diumenge 2 de març  es celebra la Barcelona Magic Line, una travessa solidària no competitiva per equips,  que recorre set turons emblemàtics de Barcelona. El recorregut finalitzarà a la Plaça de Catedral amb una festa oberta a tothom.

Els fons recaptats es destinen a projectes socials de Sant Joan de Déu. 7 turons - 7 causes, entre aquestes: Sant Pere Màrtir, el turó de la infància hospitalitzada i El Carmel, el turó de la Recerca Biomèdica.

En el moment de la inscripció, cada equip haurà de definir dos reptes: el repte solidari i el repte esportiu.

INFORMACIÓ PER A L’EQUIP D’ACCU CATALUNYA:

El repte esportiu: fer un recorregut de 10 kms, pràcticament assequible per a tothom.

El repte solidari: recaptar un mínim de 500 euros. La donació es fa directament a la web de la Barcelona Magic Line i és gestionada per la Fundació.

* Què és el repte solidari?

Cada equip es plantejarà, en el moment de la inscripció, la quantitat de diners que es proposa recaptar per als projectes socials Sant Joan de Déu. Disposarà fins el dia de la marxa (2 de març) per assolir el seu repte.

La inscripció de l'equip la pagarà ACCU Catalunya (30 €).

Aquest pagament dóna dret a la participació a la marxa, a l’assegurança i a un tubular exclusiu per a cada membre de l’equip que us identificarà com a participants de la BML.

Els interessats han d'enviar un correu electrònic a accucat@gmail.com amb aquestes dades: nom i cognoms, DNI, data de naixement, telèfon i email, que són les que demana l'organització del Barcelona Magic Line.

* Recordeu que segons el reglament de la Barcelona Magic Line: "Els inscrits menors d’edat hauran de comptar amb l’autorització del seu pare, la seva mare o el seu tutor".

NOTA: 

Cada equip ha d'estar format per un mínim de 3 persones i un màxim de 25 persones.

ACCU Catalunya presentarà un equip a la prova, en el cas que quedessin 8 o més persones en llista d'espera es podria plantejar fer un segon equip.

Us convidem a que us sumeu a aquest repte i ens ajudeu a assolir el objectiu solidari i el objectiu esportiu.