2a Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya

17/10/2014

La Jornada tindrà lloc el proper 17 d’octubre a l’Auditori de l’Edifici Vèrtex. Campus Nord. Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona).

Honorable Sr. Boi Ruiz i Garcia , Conseller de Salut:

“En nom del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya us convido a participar en la II Jornada que impulsa aquest Consell amb el lema “Compartir per avançar”.

El Consell s’impulsa amb la finalitat de donar veu directa als pacients i possibilitar la seva participació en l’elaboració de les polítiques de salut en el nostre territori. Aquest esdeveniment, que s’adreça a pacients, familiars, entitats de pacients i professionals sanitaris i socials, esdevé un marc de referència per a la reflexió conjunta amb l’objectiu d’avançar en la millora del sistema sanitari en general i del sector associatiu en particular. Gaudirem d’un programa d’alt nivell que reflexa l’esforç i la dedicació del comitè organitzador.

La Jornada tindrà lloc el proper 17 d’octubre a l’Auditori de l’Edifici Vèrtex. Campus Nord. Universitat Politècnica de Catalunya. Us convido a inscriure-us i a participar, esperant poder saludar-vos personalment durant la Jornada”.

Des de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU Catalunya) us recomanem inscriure-us a aquesta interessant jornada, encara que només pugueu assistir parcialment.

Recordeu que ACCU Catalunya forma part del Consell Consultiu de Pacients i col · labora activament en els seus Consells Tècnics.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a través del Consell Consultiu de Pacients dona un gran suport al nostre projecte "No puc esperar!".