Com gestionar el meu historial mèdicTaller per a 6-8 persones en què coneixerem com hem de gestionar tota la documentació derivada de les nostres visites mèdiques a TOTS els especialistes de cara a estar preparats si la nostra malaltia s'agreuja i ens veiem obligats a sol·licitar una incapacitat laboral. 

Ler persones que pateixen Crohn o Colitis Ulcerosa, quan són diagnosticades no saben quin serà el recorregut de la seva malaltia. 

En molts casos, tard o d'hora aconseguiran estabilitzar la seva malaltia, el què els pot permetre mantenir una activitat professional normalitzada, si més no durant llargs períodes de temps.

Tanmateix, no són pocs els casos en què després de llargs períodes de remissió aquestes malalties poden entrar en un procés d'activitat intensa i de llarga durada que incapacita per a l'activitat professional.

En molts d'aquests casos és convenient gestionar la petició d'una invalidesa professional. Ara bé, per a aconseguir-la cal recopilar tota la documentació clínica que acredita la trajectòria de la nostra malaltia, amb totes les derivacions, especialment les que van més enllà de les pròpies de la gastroenterologia.

Quan ens trobem en aquest moment, sovint estem pressionats per les circumstàncies a la feina i tenim pressa, però no tenim la documentació necessària i recopilar-la tota pot suposar un esforç de nou mesos o un any.

Amb aquest taller volem aportar uns consells i pautes per a gestionar la pròpia documentació i adquirir els hàbits de demanar determinats informes mèdics en les nostres visites als especialistes que ens atenguin.

 

Les places son limitades. Fes la teva reserva.

INSCRIPCIONS: info@accucatalunya.cat