25 de novembre - Sessió de Coaching

 

Des d'ACCU volem invitar-vos a una nova edició del col·loqui-taller sobre "les emocions i la MII" per a tots aquells que es van quedar sense plaça o no van poder assistir.  A l'igual que en altres ocasions, serà un espai obert en el que tots aquells que vulgueu, podreu expressar-vos, compartir i realitzar exercicis de PNL.

El taller tindrà lloc el dia 18 de novembre a les 10:00h. al Centro Gheos., carrer Nàpols 216 a Barcelona. La durada serà d'unes 3h. i s'oferirà un petit refrigeri. Aquesta activitat és gratuïta per als socis i  5€ per als no socis.

David Martos, especialista en Coaching i PNL (programació neurolingüística) i afectat de colitis ulcerosa des de fa 21 anys, vol, mitjançant aquests col·loquis-tallers transmetre-us la seva experiència personal i la manera com va aconseguir canviar la visió respecte a la seva malaltia i millorar la seva qualitat de vida.

Com a soci d'ACCU vol compartir aquests aprenentatges amb tots aquells de vosaltres que estigueu interessats en millorar la relació amb la malaltia, sigueu pacients, familiars, amics, etc...Tots hi sereu benvinguts.

Les places son limitades, reserva la teva en accucat@gmail.com,  o bé trucant al 93 314 20 62, us preguem puntalitat.

 

ACCU Catalunya vol ajudar a totes aquelles persones que vulguin iniciar un procés de canvi fent sessions de coaching. Les sessions tenen un cost de 50€ cada una i ACCU subvenciona 15€ per sessió. El procés de canvi pot anar des d'una sessió fins un màxim de vuit.